SQS-lehti hakee uutta päätoimittajaa

Suomen Queer-tutkimuksen seuran julkaisema SQS-lehti hakee uutta päätoimittajaa tai päätoimittajaparia. Lehti on kolmikielinen akateeminen open access -refereejulkaisu, joka ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa. Vuodesta 2006 ilmestynyt lehti on jo nuoresta iästään huolimatta arvioitu c-tason julkaisuksi Humanist Research Indexissä.

Päätoimittajuus on kolmevuotinen. Sitä voi hakea itsenäisenä tai jaettuna päätoimittajuutena, tällä hetkellä lehdellä on kaksi päätoimittajaa: Jenny Kangasvuo ja Sanna Karkulehto Oulun yliopistosta. Numeroihin on mahdollista kutsua myös vierailevia päätoimittajia (ks. numero 1/07, http://www.helsinki.fi/jarj/sqs/sqs1_07/sqs_contents1_07.html).

Päätoimittajalta edellytetään queer-tutkimuksen tuntemusta ja halua tuottaa korkeatasoista keskustelua suomalaiseen queer-tutkimuksen kenttään – unohtamatta sitä, että SQS-lehteä luetaan myös Suomen ulkopuolella. Päätoimittajalle/päätoimittajille ei makseta palkkaa, mutta referee-julkaisun toimittaminen meritoi akateemisesti.

Tiedustelut ja hakemukset voi osoittaa Suomen Queer-tutkimuksen seuran puheenjohtajalle Leena-Maija Rossille, leena-maija.rossi(at)helsinki.fi.

Mainokset

Posted on 21/05/2008, in 1. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: