Pervo parrasvaloissa

Pervo parrasvaloissa -infoa!

Turun valtakunnallisen homo-, lesbo-, ja queer-tutkimusseminaarin ”Pervo parrasvaloissa” ajankohta  lähestyy  (8.-9.10 2010, Åbo Akademi, Turku)!

Ohessa lyhyt luonnehdinta seminaarista – ja huom. – TÄRKEÄÄ seminaariohjelmaan liittyvää infoa:

Seminaarin otsikko juontaa Lasse Kekin samannimiseen monografiaan, joka lähestyy näytelmäkirjallisuutta queer-näkökulmasta. Teos julkaistaan seminaarin yhteydessä, ja sen ovat toimittaneet Pia Livia Hekanaho ja Jarmo Haapanen.

Yksi Kekin teoksessaan käsittelemistä näytelmistä on Philip Ridleyn ” Vincent River”, joka kuuluu myös tänä syksynä Turun kaupunginteatterin ohjelmistoon. . Lauantaina 09.10. seminaarin ohjelmaan liittyy teatteri-ilta, jossa runsaasti kehuttu ’Vincent River’ nähdään Sopukka-näyttämöllä kello 19.

Vaikka itse seminaariin ei tarvitse ilmoittautua, teatteri-iltaa varten on  tehtävä sitova ilmoittautuminen Tina Kärkiselle (tkarkine[at]abo.fi) 9. syyskuuta mennessä, mikäli haluat lipun varaamastamme kiintiöstä. Lipun ryhmäalennuksen sisältävä hinta on 19€.
Koska kyseessä on pieni näyttämö ja suosittu esitys, kehotamme kaikkia teatterinystäviä kääntymään Kärkisen puoleen mahdollisimman pian.

NB! Opiskelija- ja lehdistöalennukset ovat kuitenkin edullisempia. Nämä liput kannattaa siis tilata suoraan teatterilta. Ryhmävarauksen dead linen jälkeen mahdollisesti jäljellä olevia lippuja voi myös tiedustella suoraan Kaupunginteatterista ja lippu.fi-palvelusta. . Lisätietoja teatteri-illasta antaa Tinan lisäksi Tom Linkinen (toklink[at]utu.fi).
Seminaariohjelma kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta:

https://www.abo.fi/student/fi/queerirampljuset2010

Näytelmän tiedot:

http://www.abo.fi/student/Content/Document/document/22490

Mainokset

Posted on 26/08/2010, in Yleinen. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: