SQS 10-vuotias!

Suomen Queer-tutkimuksen Seura juhlistaa 10-vuotista taivaltaan Turussa perjantaina 26.9.2014.

Nostamme maljan suomalaiselle queer-tutkimukselle Pervot Perinteet -seminaarissa klo 17.30 Pharmacityssä (os. Itäinen Pitkäkatu 4, Turku).

Ilta jatkuu klo 20 alkaen Qlub #22 Tradition, Spaces bileissä Turun Kirjakahvilassa.

Tervetuloa!

 

*

SQS – Suomen queer-tutkimuksen seura, Sällskapet för queer forskning i Finland r.y. on 7.6.2004 perustettu tieteellinen seura, jonka tarkoitus on edistää queer-tutkimusta Suomessa.

Queer-tutkimus on seuran säännöissä määritelty kriittiseksi sukupuolen ja seksuaalisuuden tutkimukseksi, esimerkiksi lesbo-, homo-, trans- ja bi-tutkimukseksi sekä heteronormatiivisuuden ja heteroseksuaalisuuden tutkimukseksi.

Yhdistys julkaisee open access -verkkolehteä nimeltä SQS-lehti. Lisäksi se järjestää esitelmätilaisuuksia, tapaamisia ja konferensseja, joista löytyy lisätietoja nettisivuilta. Yhdistys on myös ylläptänyt suomalaisen homo-, lesbo- ja queer-tutkimuksen bibliografiaa.

Yhdistys pyrkii aktiivisesti verkostoitumaan muiden seurojen ja yhteisöjen, sekä tutkijoiden ja yksiköiden kanssa sekä ottaa osaa tiedepolitiikkaan ja yhteiskunnalliseen keskusteluun. Se pyrkii myös edistämään sellaisten rakenteiden muodostumista, jotka mahdollistavat queer-tutkimuksen teon ja tiedepolitiikan.

Mainokset

Posted on 25/09/2014, in Ajankohtaista, Etusivu and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: