Uniqueer-lista

Uniqueer-lista

SQS tiedottaa pääasiassa Uniqueer-sähköpostilistan kautta. Jos haluat saada tietoa SQS:n järjestämistä tapahtumista tai muista queer-tutkimukseen liittyvistä aiheista, liity listalle! Ohessa listan kuvaus ja liittymisohjeet.

Uniqueer sähköpostilista on valtakunnallinen sähköpostilista lesbo-, homo-, bi-, trans- ja queertutkimuksen tekijöille ja opiskelijoille. Tilaajat voivat tiedottaa listalla alan konferensseista, tutkijatapaamisista, opetuksesta ja uutuusjulkaisuista. Listalla voidaan käydä myös keskustelua lhbtq-tutkimukseen liittyvistä kysymyksistä.

HUOM! Ylläpidon helpottamiseksi uniqueer-lista muutetaan vuoden 2015 alusta Turun yliopiston mailman-sähköpostilistaksi. Aiemmalla yahoogroups-palvelun uniqueer-listalla olleet jäsenet siirretään automaattisesti uudelle listalle. Jatkossa listalle voi liittyä ja siltä voi erota itse mailman-palvelun kautta. Listalle voivat lähettää postia vain listan jäsenet. Mahdolliset kysymykset voi osoittaa SQS:n sihteerille, Sari Miettiselle: sahami(at)utu.fi.

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: